čtvrtek 21. listopadu 2013

HEJTUJU ZASRANOU ČESKOU SPOŘITELNU!!

Tak týmobajl mi už dal pokoj, ale zase Česká spořitelna se mě snaží uchopit do svých drápů jejich služeb. Včera jsem byl na pobočce pro novou kartu do bankomatu. Dávala mi ji slečna s úsměvem rozšláplého pomeranče a kozama který měla až na vlakový nádraží v sousedním městě. Naprosto odzbrojující arzenál! Jinak ale velice milá dáma, který bych rozhodně rád vylízal píču. Jenže tahle holčina bohužel k její smůle pracuje ve vydřidušský Český spořitelně, kde svým zaměstnancům do hlavy jistě neustále vtloukají to, že mají všem zákazníkům vtírat (ne)výhodné různé balíčky a nabídky služeb k zblití. Takže jen co mi dala novou kartu, nahodila úsměv a začala mi vtírat všechny možný smysly i nesmysly. Kurva proč? Však kdybych něco po tý předražený zkurvený instituci chtěl, tak přijdu a zeptám se jestli to mají, ne? Proč mi pořád někde něco někdo vtírá? Však já nic kurva nechcu!! Nesnáším lidi (v tomhle případě banku) co takový věci dělaji. Dnešní hejt patří teda Český spořce. Zdravím kozatou slečnu kterou bych lízal a exotickou kurevsky dobře vypadající její kolegini od vedlejšího stolu, kterou bych mrdal.
 
 

úterý 19. listopadu 2013

HEJTUJU ZNOVA ZASRANOU ČESKOU NÁRODNÍ BANKU!!

Kurva co si vo sobě ty vymrdaný čuráci vlastně mysleji? Takovejch roků říkáme Slovákům, že mají Euro za 30 korun a třou bídu a teď kuli několika vymaštěnejm bankéřům s milionovejma platama pomalu ale jistě míříme do sraček za bratrama Slovákama. Sem nasranej jen si přečtu takovejhle článek. Když z nás nesdírá kůži zkorumpovaná zasraná vláda, tak se o to snaží zasraná ČNB. ZDECHNĚTE ZMRDI!!
 
 

pondělí 18. listopadu 2013

HEJTUJU ZASRANÝ PAVOUKY!!

KURVA JAK JÁ NESNÁŠÍM PAVOUKY!! Kdyby ty kurvy aspoň nosili prachy jak se to o nich říká, jenže zatím mi všichni ty malý, větší i docela velký chlupatý zmrdi nasrali a nic mi nepřinesli. Co s takovým pavoukem když nenosí peníze a jen otravuje a je hnusnej? Zabít!! Zatím je člověk pánem tvorstva na zemi a proto toho využiju kdykoliv na nějakýho hajzla narazím. Ještě že nežiju někde v exotice, kde se můžou lidi setkat s nějakejma jedovatejma jedincema. Pavouk (ale i veškerej jinej zasranej zkurvenej hmyz)  patří na podrážku nebo do vysavače. Zdechněte všichni svině síťotkající!!
 
 

neděle 17. listopadu 2013

HEJTUJU ZASRANOU ČESKOU NÁRODNÍ BANKU!!

No do prdele. Tak když se na mě z domovský stránky seznam.cz nesmějou nějaký debilní teplouši nebo koktající uslintaný politici, tak mě pan internet zásobuje posledních pár dní zprávami o interkundaferenci zasraný zkurvený ČNB. Nesnáším ty zmrdy, který rozhodli o tom, že zasraný euro podraží díky násilnému oslabení české tvrdé měny pomalu o 2 koruny. Nikomu to nepomůže, jenom budeme ještě ve větších sračkách než jsme byli doposud. Co mě je do nějakejch pár zasranejch českejch firem, který si přilepšeji o několik tisíc korun? Dnešní hejt teda patří zkurvysynům bankéřům, kterejm je upřímě u prdele s jejich platama, že všechno podraží. Já, kterej si občas na ebay dopřeju desku oblíbený kapely mám na tom bejt škodnej? CHCÍPNĚTE ZMRDI!!


sobota 16. listopadu 2013

HEJTUJU ZASRANÝ KUŘÁKY!!

První hejt mě napadnul dneska v práci, když jsem šel srát a všude na hajzlech jsem cejtil smrdutej kouř z cigaret. Všude kolem na podlaze bordel od nedopalků, popel, poničený interier. Kuřáci smrději jako zkvašená mrdka a jsou naprosto bezhohlední!! Nesnáším bezohledný kuřáky!! Samozřejmě na hajzlech v práci se kouřit nesmí, ale oni na to serou a to sere mě, protože jsem se chtěl v klidu vysrat a jít zase pracovat. Chvíli jsem tam seděl a normálně jsem načichnul kouřem z těch zkurvenejch cigaret. Nesnáším to!! Seru na vás zmrdi...
 

NĚJAKEJ TEN ÚVOD DO HEJTOVÁNÍ

Toto je první příspěvek na mém krásném a úžasném novém blogu, který není ani trochu originální, neboť takových blogů jako je tento bylo v minulosti, je v přítomnosti a bude v budoucnosti dozajista spousta. Jsem docela zvědavý, jestli tenhle blog objeví i moji bývalí fanoušci, kteří chodívali na mé předešlé internetové tlachání na růžovou veverku, zelené prasátko a nedávno vyhřeznuvší přejetou kočičku. Pokud ano, budou zklamaní, neboť byli zvyklí na něco jiného. Ne, na tomto blogu opravdu nehodlám srát tak nechutné věci jako na předešlých. Tento blog jak je patrné z jeho názvu, se bude zabývat tím, co mě sere. Prostě budu tady hejtovat (od slova hate) když mě někde něco vytočí. Nenechám si to přeci pro sebe. Takže s chutí do toho a půl hejtu je hotovo.